Expertise

Als Project Developer houdt Lentze Property zich bezig met de aankoop, (her-)ontwikkeling en verhuur van onroerend goed en/of gebieden. Onze expertises zijn renovatie, transformatie en nieuwbouw.

Door de jaren heen heeft het team van Lentze Property projecten geïnitieerd en opgeleverd in diverse sectoren: van woningen tot hotels en van studentenhuisvesting tot Short Stay, zowel in Nederland als buiten de landsgrenzen. Een duidelijke visie en de ambitie om te blijven groeien in het werkveld, zorgen ervoor dat Lenze Property inmiddels een bekende naam is in de Nederlandse Vastgoedwereld.

Niet alleen beleggingen in, maar ook de verkoop en exploitatie van diverse projecten voor de verhuur, hebben ertoe geleid dat het portfolio van Lentze Property blijft groeien en we inmiddels over meer dan 300 actieve huurders spreken.

Elk project zien we als een kans om te verbeteren, om betere oplossingen te vinden, om tijd en geld te besparen, en vooral om mensen te raken. Onze passie draait om het creëren van locaties die innovatief en inspirerend zijn, gewaardeerd om hun ontwerp en kwaliteit, maar ook om hun toekomstige waarde.
We houden ons bezig met projecten die zowel winstgevend als maatschappelijk verantwoord zijn. We streven er altijd naar om het investeringsrendement te maximaliseren met projecten die het milieu respecteren en overall waarde toevoegen aan de omgeving en de lokale gemeenschap.

Lentze Property is een flexibel en innovatieve Project Developer die uitstekende rendementen oplevert voor investeerders, eigenaars en joint venture-partners. Dit komt doordat wij zorgvuldig overwogen plannen creëren om zo  de hoogste kwaliteit te leveren.

Lentze Property heeft het onderscheidend vermogen om niet alleen vanuit eigen perspectief te kijken naar de diverse projecten, het maatschappelijk belang hebben wij nooit uit het oog verloren. Belangrijke kernwaarden die verweven zijn met de visie en missie van ons bedrijf zijn Innovatie, Effectiviteit en Maatschappelijke Betrokkenheid. 
Milieu-impact en duurzaamheid zijn eveneens belangrijke kernwaarden in onze samenleving en spelen dus een belangrijke rol als het gaat om onze projecten. 

Als bedrijf zijn wij trots op onze principes en bedrijfswaarden. Immers: zij bepalen de manier waarop we werken. Onze missie is om op efficiënte wijze inspirerende ruimtes te creëren waar mensen met plezier kunnen wonen, werken en genieten. Op deze manier hopen we dan ook een bijdrage te kunnen leveren aan de creatie van lokale en duurzame gemeenschappen.

Wilt u zien wat wij realiseren?
Kijk in ons portfolio voor een overzicht van onze projecten in binnen- en buitenland.