Media

Jeroen Lentze (van Lentze Property) wordt regelmatig gevraagd naar zijn mening over diverse onderwerpen in het kader van zijn kennis van en ervaring in de vastgoedwereld. Hieronder een overzicht van recente artikelen in de media.

In juni 2021 verscheen er in het Algemeen Dagblad een artikel waarin Jeroen Lentze verduidelijkt dat het gemeentelijk beleid in Den Haag niet bijdraagt aan het oplossen van de woning schaarste in de stad. Lees hier het hele artikel.

In een recent artikel maakt de website clubachterdeduinen.nl melding van het feit dat Jeroen Lentze van Lentze Property genoemd wordt als een potentiële partij in de overname-saga rond Haagse voetbalclub ADO Den Haag. Lees hier het artikel.

Lentze Property gebruikt onder andere de sites van Crowdfund Markt en geldvoorelkaar.nl om investeerders te enthousiasmeren voor projecten. Klik hier voor een voorbeeld van een investeringsproject. Op de sites staat een  van de projecten waarvoor investering is gerealiseerd.

In het AD verscheen in Maart 2021 een artikel waarin Jeroen Lentze van Lentze Property werd gevraagd naar zijn mening over de ophef omtrent het project aan de Soestdijksekade in Den Haag. 
Benieuwd wat hij hierover te zeggen heeft? Lees het hele artikel hier.

Vastgoed Journaal weet Jeroen Lentze te vinden. Zeker als het gaat om het bekende (doch niet unieke) Haagse probleem van te grote toestroom, maar te weinig woningaanbod. Klik hier om te lezen wat Jeroen Lentze van Lentze Property hierover te zeggen heeft.

Vanuit zijn expertise op het gebied van Short Stay projecten laat Jeroen Lentze van Lentze Property zijn licht schijnen over waarom Short Stay projecten het zo goed doen. Leuk detail is dat in dit artikel ook gesproken wordt over hoe Jeroen de Vastgoedwereld in is gerold.
Nieuwsgierig? Lees hier het hele artikel.

In het artikel op de website van Kop | Munt benoemt Jeroen Lentze van Lentze Property de oververhitte woningmarkt en de voorspellingen over een eventuele crash in 2021.
Meer lezen? Klik hier om naar het artikel te gaan.

Van wie is Nederland? kopt de Volkskrant groot. Een goede vraag en dus besluit de krant onderzoek te doen naar de grootste huisbazen van Nederland, en… Juist! Op nummer 247 in de top 300 staat daar Jeroen Lentze van Lentze Property. Zelf de lijst bekijken? Dat kan hier!

In oktober 2020 verscheen er in Den Haag Centraal een artikel over de veranderingen in de Rivierenbuurt. Lees hier wat Jeroen Lentze hierover te zeggen heeft.