Hotels & Eco Resort Indonesië

1984
beoogde oplevering
0
Units
0
Locatie

Onontdekt Sumba

Op Sumba werkt Lentze Property aan de ontwikkeling van een kleinschalig Eco Resort.

Voor dit project werkt Lentze Property samen met de Milestone Pacific Hotel Group – een prominente partij met drie hotelketens, elk met meerdere hotels verspreid over het hele land.

De Indonesische regering zou graag zien dat het (massa-)toerisme, zoals we dat nu vooral zien op Bali, zich verspreid over meerdere (naburige) eilanden. Speerpunt in dit streven is om gelijktijdig te kijken hoe dit eventueel een positieve bijdrage kan leveren aan armoedebestrijding en welvaartverdeling. 

Sumba

Locatie

Sumba maakt samen met de eilanden Flores en Komodo onderdeel uit van de eilandengroep Nusa Tengarra Timor in Indonesië.

Minder bekend dan naburige eilanden Java en Bali, is Sumba een relatief onontdekte parel in de Gordel van Smaragd met kletterende watervallen, witte stranden en groene bossen zover als het oog reikt.

Duurzaam Eco-Project

Duurzaam en Eco-friendly: twee belangrijke waardes voor het project op Sumba. De bedoeling is dat het Maringi Eco Resort  voornamelijk gebouwd zal worden met lokale materialen. Door het resort te voorzien van zonnepanelen, mikken we op duurzame energie. De zoutwater zwembaden zorgen voor minder chloor gebruik, wat uiteindelijk ook milieuvriendelijker is. 

In het kader van maatschappelijke betrokkenheid zal het personeel lokaal worden opgeleid. Door agroforestry in de regio toe te passen, is er de mogelijkheid om voedsel voor de gasten lokaal te produceren.

sumba 2
sumba 3

Een impressie...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Sumba 9