Uw partner in vastgoed

Over Lentze Property en Jeroen lentze

Jeroen Lentze, dé man achter Lentze Property is al geruime tijd actief binnen de vastgoedbranche.

Het is namelijk al twintig jaar geleden dat Jeroen zijn eerste woning kocht in het Haagse Laakwartier. Toen hij samen ging wonen besloot hij de woning te verhuren. Hierna ging het balletje pas echt rollen en kocht hij onroerend goed om dit vervolgens weer te verhuren. 

Vanuit Lentze Property ontwikkelt, initieert en verhuurt Jeroen woningen.
Hij richt zich onder andere op Short Stay projecten in zijn geliefde Den Haag. Het gaat hierbij om nieuwbouw, transformatie, renovatie, en beleggingen.

De vastgoedportefeuille bestaat op dit moment uit 300 actieve huurders en het doel voor de toekomst is om deze portefeuille te blijven uitbreiden.

Jeroen heeft een HBO-diploma International Business, en een Universitaire Master City Developer gevolgd.  Door zijn internationale interesse heeft Jeroen inmiddels zijn blik weten te verruimen naar het buitenland. Zo heeft hij ook in landen als Spanje, Oekraïne, Aruba en Indonesië projecten heeft lopen.

0 +
Lopende Projecten
1
verschillende landen
1 +
Actieve huurders

Betrouwbare Partner

Denkt u erover om te investeren in vastgoed? Bent u enthousiast geraakt na het zien van al onze projecten? Ook u kunt op deze manier meer rendement uit uw spaartegoeden halen. 

Lentze Property is een betrouwbare partner. Niet alleen hebben we jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed, waardoor u zeker weet dat u niet in een willekeurig project investeert, ook werken we samen met onze deskundige partners ABN Amro Mees Pierson, Studio Schaeffer Architecten, Ellens & Lentze Notarissen en RNHB Bank. 

Nieuwsgierig naar welke mogelijkheden er voor u zijn? Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak in om samen naar uw wensen te kijken.